• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

krizni stab sednica 23 04 2020 CIRNa osnovu člana 41. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljalju vanrednim situacija ma ("Sl.glasnik RS"87/2018), Opštinski Štab za vanredne situacije na sednici održanoj dana 23. aprila 2020. godine donosi sledeći zaključak.

1. Nalaže se Opštinskoj upravi, Odeljenju za javne prihode da za period počev od meseca maja zaključio sa mesecom ju lom ne vrši naplatu naknade za korišćenje javih površina propisanih tarifnim brojem 1 tačka 2 Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina na teritoriji opštine Stara Pazova ("Sl. List opština Srema broj 9/19, 40/19), odnosno za obavljanje ugostiteljske delatnosti u bašti ugostiteljskog objekta za bašte otvorenog i zatvorenog tipa.

2. Ovaj Zaključak stupa na snagu danom donošenja.

Preuzmite dokument:

Štab za vanredne situacije – privremeno obustavljanje naplate korišćenja javnih površina za obavljanje ugostiteljske delatnosti u bašti ugostiteljskog objekta za bašte otvorenog i zatvorenog tipa

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije