• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna elektronskim putem dostava molbi za kretanjeOd danas je moguća usluga elektronskog podnošenja molbe za kretanje tokom trajanja policijskog časa, koja se odnosi na građane koji su uključeni u program socijalne zaštite: pomoć u kući i personalni asistent. Ovu opciju, zbog potrebe građana-korisnika pomenute usluge, omogućena je na Portalu eUprava po preporuci Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Na osnovu sistema koji je uspostavila Kancelarija za IT i eUpravu ovlašćeno lice će u ime Opštinske uprave Opštine Stara Pazova pristupati Portalu i preuzimati tabele građana koji žive (imaju boravišnu adresu) na teritoriji staropazovačke Opšitne.

Red koraka je sledeći. Zadužena osoba za Opštinu Stara Pazova će biti dostupna u radno vreme na broj telefona 064/802-1209, telefonskim putem utvrđuju se svi neophodni podaci o podnosiocu molbe, zatim se molba prosleđuje elektronskim putem nadležnom ministarstvu. Spisak podnetih molbi i dobijenih odobrenja za građane koji potpadaju pod pomenutu specifičnu kategoriju biće dostupan javno na uvid.

Prema proceduri, Opština priprema i prosleđuje zahteve Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dalje Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nakon što se donesu rešenje službenik Opštine obaveštava građane koji su podneli molbu o ishodu procedure putem mejla, a o tome ujedno obaveštenje se dostavlja i Kancelariji za IT i eUpravu. Prema dobijenom uputstvu od nadležnih organa, građani čije molbe dobiju negativan odgovor ne mogu ponovo da konkurišu.

Kancelarija za IT i eUpravu uspostaviće i Kontakt centar za prigovore građana, ukoliko im se ne odgovori u roku od 48

Preuzmite dokument:

Zahtev za dozvolu kretanja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije