• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna obavestenje ministarstvaObaveštavamo sve građane da je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Repubike Srbije lokalnoj samoupravi uputilo posebnu napomenu u vezi sa kretanjem roditelja dece, koji viđaju decu na osnovu sudske presude, a u slučajevima kada se termin za viđanje deteta poklapa sa vremenskim intervalom trajanja policijskog časa (dok traje vanredno stanje).

Potvrđeno nam je da se viđanje deteta po osnovu sudske presude ne smatra opravdanim razlogom za kretanje za vreme policijskog časa, jer isto predstavlja epidemiološki rizik, te da u slučaju namere roditelja da napismeno upućuju zahtev (procedura se pokreće preko lokalne samouprave) za pomenuto odobrenje procedura neće ulaziti u obradu. Lokalnoj samoupravi je nedvosmisleno upućena odluka da se odobrenja u ovim slučajevima ne izdaju.

Zbog epidemiološke bezbednosti, a u cilju sprečavanja širenja zaraze tokom trajanja epidemije, svaka do sada izdata potvrda će automatski stupiti van snage, a MUP takve potvrde neće prihvatati.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije