• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna od aprila meseca moguca prijava dece u predskolskim ustanovama na teritoriji opstine stara pazova poletarac i radost elektronskim putemGrađani opštine Stara Pazova će moći, od trenutka raspisivanja Konkursa, odnosno od aprila meseca ove godine, elektronskim putem, na potpuno besplatan način, da prijave decu za upis u predškolske ustanove „Poletarac“ i „Radost“.

Usluga eVrtić predstavlja elektronsku prijavu dece za upis u predškolske ustanove, što znači da roditelji više neće morati da odlaze na razne šaltere prilikom prijave deteta u predškolsku ustanovu, već će prijavu moći da obave elektronskm putem na Portalu eUprava.

Od ove godine usluga će biti omogućena u 140 gradova i opština kao lakši, brži, potpuno besplatan način prijave deteta u predškolsku ustanovu.

Elektronsko podnošenje prijave se vrši jednostavnim popunjavanjem elektronskog obrasca, a prilaganje neophodnih dokumenata kao što su Izvod iz matične knjige rođenih, Prebivalište i Uverenje o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju. U ovom trenutku je u toku implementacija ove usluge u svim gradovima i opštinama u Srbiji.

Proceduru upisa Vašeg detata možete izvršiti na navedenom linku od trenutka kada bude raspisan Konkurs za upis dece u vrtić na teritoriji naše opštine, odnosno od aprila meseca ove godine.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije