• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna novogodisnji koncert topalkoZahvaljujući uspešno sprovođenoj politici ušteda, koju niz godina unazad praktikuje staropazovačka lokalna samouprava, a sve u cilju usmeravanja sredstava na socijalne kategorije stanovništva i investicije u infrastrukturu, ove godine građani će, za božićne i novogodišnje praznike, imati niz prazničnih muzičkih događaja.

Po planiranom redosledu, prvi koncert se organizuje na Trgu u Staroj Pazovi – za doček Nove 2020. godine, a potom će u prvim danima januara uslediti i koncerti narodne muzike u centru Nove Pazove i centru Novih Banovaca.

Na koncertu na Trgu u Staroj Pazovi građani će slušati estradnog umetnika Milana Topalovića – Topalka. Ovaj višečasovni koncert održaće se u utorak, 31. decembra sa početkom u 22:00 časa. Kako je najavljeno, uz pratnju orkestra „4 You Band“ na velikoj bini, ovaj muzičar priuštiće svim Staropazovčanima, ali i meštanima okolnih mesta, par sati zabave uz velike hitove narodne i domaće zabavne muzike.

Tačno u ponoć, svi prisutni građani, u Novu godinu zakoračiće uz prikladni vatromet. Pokrovitelj svečanog dočeka Nove 2020. godine je Opština Stara Pazova. Druga dva koncerta su: koncert narodne pevačice Zorice Brunclik, u sredu, 08. januara sa početkom u 21:00 čas u Novim Banovcima i koncert Marka i Marinka Rokvića u Novoj Pazovi, u ponedeljak, 13. januara sa početkom u 22:00 časa – uz doček Pravoslavne nove godine. Uz najlepše želje svim građanima povodom nastupajućih praznika, Opština Stara Pazova i njeno rukovodstvo, pozivaju sve sugrađane da se pridruže prazničnoj atmosferi na koncertima, koji su pripremljeni i organizovani kako bi u veselju i najboljem raspoloženju zakoračili u Novu 2020. godinu.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije