• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-nagradjeni-najbolji-sportisti-u-2018-godini-u-opstini-stara-pazovaPo ustaljenoj višegodišnjoj tradiciji, januar je rezervisan za dodeljivanje nagrada najboljim sportistima iz prethodne godine, u opštini Stara Pazova.

Marija Malić, članica streljaške družine „Jedinstvo“, najbolji je sportista opštine Stara Pazova za prošlu godinu. Ona je osvojila je bronzanu medalju na olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu, postavila evropski i svetski rekord u juniorskoj konkurenciji, predstavljala je Srbiju na međunarodnom turniru u Plzenju (Češka).

Najbolji sportista 2018. godine - Marija Malić: „Osećam se sjajno i mnogo mi je drago što je moja Opština pratila moje rezultate i što sam na ovako velikom događaju proglašena za sportistu godine, i to je motiv za dalje treniranje i dalju borbu“.

Najbolja ekipa je ženska selekcija, odbojkaškog kluba „Jedinstvo“ iz Stare Pazove a izabrani su i najbolji pionir, junior, kadet kao i sportski radnik, sportista za invaliditetom kao i trener. Za najboljeg trenere proglašeni su Tomislav Crljan iz fudbalskog kluba „Jadran“ Golubinci i trener streljačke družine „Jedinstvo“, Saša Iker.

Podsećajući na opredeljenost staropazovačke Opštine za razvoj sporta, brigu o uslovima u kojima stasavaju novi pazovački sportski talenti, predsednik Đorđe Radinović je na dodeli priznanja sa odlučnošću naglasio: “Namera nas, kao rukovodstva ove lokalne samouprave, je da ulažemo u mlade i njihovu budućnost. Sport je jedna od najvažnijih oblasti o kojima brinemo, jer znamo koliko pozitivno može da utiče na mlade i njihove životne navike. I dalje ćemo izdvajati značajna sredstva za sport i kao što ste maločas u promotivnom video spotu videli, za ovu godinu smo planirali izgradnju dve sportske hale i dva stadiona. To na delu potvrđuje našu posvećenost sportu i mladima i želeo bih da tako ostane i u budućnosti“.

Proglašenju najboljih sportista prisustvovali su visoki zvaničnici opštine Stara Pazova, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, predstavnici Sportskog Saveza Srbije i Fudbalskog Saveza Srbije kao i legendarni fudbaler Miloš Šestić. Generalni pokrovitelj ove manifestacije je opština Stara Pazova.

Video prilog:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije