• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-investicijom-od-dva-ipo-miliona-eura-do-vrhunskih-uslova-za-energetsko-napajanje-privredne-zone-i-privrednika-u-krnjesevcima-i-opstini-stara-pazovaPored velikog broja kompanija, koje već posluju u Industrijskoj zoni u Krnješevcima i Šimanovcima, i domaćinstva iz ova dva naselja moći će da računaju na kvalitetniju isporuku i napajanje električnom energijom zahvaljujući investiciji EPS distribucije, vredne 2,5 miliona evra. U pitanju je izgradnja trafostanice u Krnješevcima kapaciteta 30 megavata, čiji su radovi počeli, početkom oktobra prošle godine, na parceli površine 31 hektar.

Građevinski radovi na izgradnji trafostanice se privode kraju, slede elektroradovi, a prema rečima izvođača radova, uskoro stiže i energetski transformator i primarna oprema rastavljači i prekidači.

Opština Stara Pazova je pored zemljišta obezbedila i važan deo infrastrukture i neophodnu administraciju, a prvi čovek Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, ističe da će izgradnjom ove trafostanice biti rasterećena trafostanica u Novoj Pazovi te će investitori, koji posluju u ovom delu Stare Pazove imati još kvalitetniju isporuku električnom energijom.

„Zahvaljujući Republičkoj Vladi i premijeru Aleksandru Vučiću, nađen je model i način da se ulože sredstva u izgradnju još jedne trafostanice velikog kapaciteta na teritoriji naše opštine. Infrastrukturna opremljenost je ključna za privlačenje investitora, a trafostanice ovog tipa su svakako garant kvalitetne isporuke električne energije, na šta investitori uvek gledaju prilikom odabira mesta poslovanja i ulaganja“, istakao je Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova, prilikom obilaska radova.

Trafostanica u Krnješevcima bi trebalo da bude završena do kraja ove godine, odnosno prva etapa radova, čime će potencijalni investitori dobiti priliku da kvalitetnije posluju u ovoj Industrijskoj zoni. Rukovodstvo lokalne samouprave uverenja je da će izgradnja druge trafostanice u opštini, odnosno opremanje Industrijske zone u Krnješevcima, zasigurno privući potencijalne investitore, koji pored već postojećih, mogu računati na dostupnost svih neophodnih energenata, što će svakako doprineti privrednom razvoju Opštine Stara Pazova.

Video prilog RTV Stara Pazova:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije