• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu člana 13, 14. i 18. Pravilnika o kategorizaciji sportskih organizacija („Službeni list opština Srema broj:14/23) a u vezi člana 25. Pravilnika o odobravanju i finansiranju programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta („Službeni list opština Srema broj: 14/23) i Rešenja o formiranju Komisija za izbor programa i rangiranje u oblasti sporta na teritoriji opštine Stara Pazova broj 020-36/2023-II od 13.06.2023. godine Komisija za izbor programa i rangiranje u oblasti sporta na teritoriji opštine Stara Pazova objavljuje Javno obaveštenje sportskim organizacijama o kategorizaciji sportskih organizacija u opštini Stara Pazova za 2023. godinu.

Obaveštavaju se sportske organizacije sa teritorije opštine Stara Pazova da do 23.06.2023. godine podnesu Komisiji za izbor programa i rangiranje u oblasti sporta na teritoriji opštine Stara Pazova popunjen i overen Upitnik za kategorizaciju sportskih organizacija odštampan na Obrascu broj 2, sa pratećom dokumentacijom kojom se dokazuje ispunjenost utvrđenih kriterijuma za rangiranje. Uz upitnik potrebno je priložiti:
1. Rešenje APR-a;
2. Potvrdu Sportskog saveza opštine Stara Pazova o tome da je sportska organizacija član istoga;
3. Potvrdu nadležnog granskog saveza za dokazivanje kriterijuma odeljci A), B),G), D) Đ), E), uz potvrdu se prilaže sva neophodna dokumentacija i to: dozvole za rad izdate od republičkog granskog saveza, odnosno trenerska licenca, dokumentacija o rezultatima sa takmičenja objavljenu na zvaničnom sajtu-linku granskog saveza (žrebnu, odnosno startnu listu i završni bilten takmičenja).
4. Potvrdu sportske organizacije za dokazivanje kriterijuma V)-tradicija i
5. Obrazac izjave zakonskog zastupnika sportske organizacije.

Popunjen i overen upitnik sa pratećom dokumentacijom u zatvorenoj koverti dostaviti na adresu: Opština Stara Pazova, Svetosavska 11 - Komisiji za izbor programa i rangiranje u oblasti sporta na teritoriji opštine Stara Pazova do 23.06.2023. godine. Obrazac upitnika sa pratećom dokumentacijom je dostupan na internet sajtu opštine.

Rešenje o izvršenom rangiranju sportskih organizacija će se objaviti na internet sajtu opštine. Protiv Rešenja sportska organizacija može uložiti prigovor Opštinskom veću u roku od 8 dana od dana objavljivanja rang liste na internet sajtu opštine.

NAPOMENA: Detaljne informacije o postupku kategorizacije sportskih organizacija sadržane su u Pravilniku o kategorizaciji sportskih organizacija broj: 110-22/2023-IV od 12.06.2023.godine („Službeni list opština Srema“ broj 14/23).

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti Sportskom savezu opštine Stara Pazova na telefon 064/802-13-59, kao i Opštinskoj upravi opštine Stara Pazova na telefon 022/310-170 lokal 159.

Više informacija na linku:

Javni konkursi

Obrazac 1 - Upitnik za kategorizaciju sportskih organizacija

Obrazac 2 - Potvrda nadležnog granskog saveza

Obrazac 3 - Potvrda sportske organizacije

Obrazac 4 - Izjava

Obrazac 5 - Potvrda sportskog saveza o članstvu

Rang lista

Rešenje o organizacijama od posebnog značaja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije