• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu Zaključka Opštinskog veća opštine Stara Pazova broj: 501-279/2022-IV od 26.10.2022. godine o raspisivanju Javnog konkursa o sufinansiranju energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote po osnovu javnog poziva za sufinansiranje programa energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova, jp1/22 i Pravilnika o sufinansiranju energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi , termostatskih ventila i delitelja toplote po osnovu javnog poziva za sufinansiranje programa energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova, JP1/22 broj: 110-8/2022-IV od 20. aprila2022. godine, (u daljem tekstu: Pravilnik), opština Stara Pazova raspisuje Javni konkurs o sufinansiranju energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote po osnovu javnog poziva za sufinansiranje programa energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova opštine Stara Pazova.

Rok za podnošenje prijava je 21 dan od dana objavljivanja na zvaničnoj internet stranici i oglasnoj tabli Opštine Stara Pazova.

Konkurs je otvoren zaključno sa danom 16.11.2022. godine.

Popunjeni, potpisani i odštampani prijavni obrazac u tri primerka (jedan original i dve kopije) i prateća dokumentacija dostavljaju se u zatvorenoj koverti sa naznakom:
„PRIJAVA ZA JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE GRAĐANA U SPROVOĆENjU MERE ENERGETSKE SANACIJE PUTEM UGRADNjE SOLARNIH PANELA ZA PROIZVODNjU ELEKTRIČNE ENERGIJE - NE OTVARATI”, sa punom adresom pošiljaoca na poleđini koverte.

Prijava se predaje lično na pisarnici Opštinske uprave opštine Svetosavska 11, ili preporučeno poštom na adresu:
Opština Stara Pazova , Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova - Komisija za realizaciju i nadzor nad izvršavanjem mera energetske sanacije ili lično na pisarnici u zgradi Opštinske uprave.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog konkursa možete se obratiti na kontakt telefon 022 310 170 i elektronsku adresu: energetska.sanacija@starapazova.eu

Sva pitanja i odgovori biće objavljeni na zvaničnoj internet stranici Opštine Stara Pazova.

Blagovremenom dostavom smatra se preporučena pošiljka predata pošti najkasnije do isteka poslednjeg dana utvrđenog roka za predaju konkursne dokumentacije (pečat pošte), bez obzira na datum prispeća.

Prijave poslate na bilo koji drugi način neće biti uzete u razmatranje.
Neblagovremene i nepotpune prijave se neće razmatrati.

Preuzmite dokumenta:

Tekst javnog poziva

Zaključak o raspisivanju javnog poziva

Pravilnik o sufinansiranju energetske sanacije

Prilog 1 - Prijavni obrazac

Prilog 2 - Lista privrednih subjekata

Prilog 3 - Kriterijumi za izbor projekata ugradnje solarnih panela i prateće instalacije za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe

Prilog 4 - Opšti uslovi za priključenje

Prilog 5 - Brošura za domaćinstva

Prilog 6 - Kopija računa sa obeleženom odobrenom snagom

Prilog 7 - Model ugovora o potpunom snabdevanju sa neto merenjem

Prilog 8 - Izjava JLK za preuzimanje informacija o važnosti

Prilog 9 - Saglasnost

Preliminarna rang lista

Konačna rang lista

Konačna rang lista po prigovoru

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije