• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb-thumbOdeljenje za urbanizam i građenje Opštinske uprave opštine Stara Pazova, na osnovu člana 63. stav 2. Zakona o planiranju i izgradnji ("Sl. glasnik RS", broj 72/09, 81/09, 64/10, 24/2011, 121/12, 134/14 i 145/14) i Pravilnika o načinu javne prezentacije urbanističkog projekta („Sl. glasnik RS“, br. 43/2010), oglašava javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju na zemlji fotonaponske solarne panele elektrane "Surduk I", snage 950 KW, na kat.parc.br. 3375/1 k.o. Surduk.

1. JAVNA PREZENTACIJA obaviće se u zgradi Opštine Stara Pazova, na oglasnoj tabli, u vremenu od 8:00 – 15:00 časova, svakog radnog dana od 23. jula 2015. god. do 30. jula 2015. god. (četvrtak).

2. Nosilac izrade predmetnog Urbanističkog projekta je „Projekt biro Marinko“ d.o.o Stara Pazova, ul. Dositejeva br. 12.

3. Za davanje obaveštenja o sadržaju javne prezentacije ovlašćeno je službeno lice Odeljenja za urbanizam i građenje, dipl. prostorni planer Zdravko Milković, kancelarija 21 (prizemlje).

4. Zainteresovana lica mogu u toku javne prezentacije da izvrše uvid u urbanistički projekat, kao i da svoje primedbe i sugestije na planirana rešenja u pisanoj formi dostave Odeljenju za urbanizam i građenje, Svetosavska br. 11, najkasnije do 30. jula 2015. god.

Načelnik:
dipl. pravnik Miodrag Vuksan

Preuzmite dokumenta:

Tekst urbanističkog projekta

Izvod iz PPO

Postojeće stanje

Situacioni prikaz

Situacioni prikaz infrastrukture

Situacioni prikaz regulacije

Situacioni prikaz urbanističkog uređenja

Uslovi-Enerxia

Uslovi-Telekom

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije