• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

KONKURS ZA DODELU POMOĆI U GRAĐEVINSKOM MATERIJALU ZA POBOLJŠANJE OSNOVNIH  USLOVA STANOVANJA PORODICAMA INTERNO RASELJENIH  NA TERITORIJI OPŠTINE STARA PAZOVA Na osnovu člana 7. Pravilnika o uslovima i kriterijumima za izbor korisnika pomoći za poboljšanje osnovnih uslova stanovanja dodelom sredstava za nabavku građevinskog materijala porodicama interno raseljenih lica broj: 110-26/13-II od 19.11.2013. godine, Komisija za pružanje pomoći za stvaranje i poboljšanje uslova stanovanja porodicama interno raseljenih lica, na sednici održanoj 11.12.2013. godine, raspisuje KONKURS ZA DODELU POMOĆI U GRAĐEVINSKOM MATERIJALU ZA POBOLJŠANJE OSNOVNIH USLOVA STANOVANJA PORODICAMA INTERNO RASELJENIH NA TERITORIJI OPŠTINE STARA PAZOVA.

Pravo na pomoć mogu ostvariti porodice interno raseljenih lica koje imaju boravište odnosno prebivalište na teritoriji Opštine Stara Pazova, a neophodna im je pomoć za poboljšanje osnovnih uslova života i to nabavkom građevinskog materijala.

Pod porodicom u smislu ovog Pravilnika podrazumevaju se: supružnik, deca, braća, sestre, roditelji, usvojilac, usvojenik, staratelj i druga lica koja žive u zajedničkom porodičnom domaćinstvu. Pomoć se odobrava kao jednokratna i bespovratna u građevinskom materijalu neophodnom za obezbeđivanje osnovnih uslova stanovanja, u najvišem iznosu od 440.000,00 dinara sa uračunatim PDV po izabranom podnosiocu zahteva.

Detaljnije o konkursu i uslovima za izbor korisnika pomoći

KONKURS JE OTVOREN OD 11.12.2013. GODINE ZAKLJUČNO SA 25.12.2013. GODINE.

Preuzmite prijavu na konkurs

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije