• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Пољопривреда

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о бесповратним подстицајним средствима за пољопривреду у сарадњи са Светском банком.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о подношењу захтева за субвенције по кошници пчела.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о бесповратним подстицајним средствима за пољопривреду у сарадњи са Светском банком.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о најновијим конкурсима Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линка у прилогу можете се више информисати о томе какве се субвенције очекују од Развојног фонда Војводине у 2021. години.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкa у прилогу можете се информисати о најновијем конкурсу и подстицајима Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкa у прилогу можете се информисати о најновијим конкурсима Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о виноградарском и винарском регистру као и о каталозима са ознакама географског порекла.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Правилнику о остваривању права на премију за млеко.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Управа за заштиту биља је уз подршку Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, кроз пројекат Владе Републике Србије у циљу унапређења пословног окружења омогућила подношење електронских захтева на порталу еУправа у делу Привреда-Услуге-Пољопривреда-Заштита биља.

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије