• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Пољопривреда

grb thumbОбавештавају се пољопривредни произвођачи да ће се 01.07.2024. год. обавити прикупљање амбалажног отпада.

grb thumbПоштовани пољопривредници, на линку из прилога можете се информисати о субвенцијама Владе Републике Србије за заштитне рамове за тракторе.

grb thumbОбавештавамо пољопривредне произвођаче који су поднели захтев за подстицаје путем портала еПодстицаји да редовно проверавају своје еСандуче на порталу еУправе https://euprava.gov.rs/ како би прихватили решења, која на тај начин постају правоснажна и извршна, што омогућава исплату средстава.

grb thumbПoкрajински фoнд зa рaзвoj пoљoприврeдe oбjaвиo je списaк 12 aктуeлних кoнкурсa зa пoљoприврeдникe, зa крeдитну пoдршку сa кaмaтнoм стoпoм oд jeдaн oдстo нa гoдишњeм нивoу, a зa кoje мoгу aплицирaти у пeриoду oд 30. мaртa дo 31. oктoбрa.

grb thumbУ четвртак 14. марта 2024.године у просторијама Општине Стара Пазова – Сала за венчавање - са почетком у 10 часова ПССС Сремска Митровица одржаће предавање о актуелним темама у пољопривреди везаним за еАграр и биљну производњу.

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линка из прилога можете се информисати о правилнику о подстицајима за тов јунади, свиња, јагњади и јаради.

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о најновијим актуелним конкурси Покрајинског секретаријата пољопривреду, водопривреду и шумарство.

grb thumbОбавештавамо све пољопривредне произвођаче да је рок за подношење захтева за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи од 18.000 динара по хектару продужен до 1. априла 2024. године, а данас је почела и исплата те врсте субвенције.

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линка у прилогу можете се информисати о правилнику о основним подстицајима у биљној производњи и Јавном позиву за 2024. годину.

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о афричкој куги свиња као и саветима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде за превентивно спречавање ширења исте.

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије