• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Пољопривреда

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкa у прилогу можете се информисати о о субвeнциjама oд 20.000 динaрa пo прoдaтoм грлу тoвнe jунaди.

grb thumbОбавештавамо суграђане да ЗАКОН О ЗАШТИТИ ОД ПОЖАРА („Сл.гласник РС“, бр. 111/2009, 20/2015, 87/2018 и 87/2018 – др.закони) дефинише у

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Јавном позиву за подношење захтева за IPARD подстицаје за диверзификацију пољопривредних газдинстава и раззвој пословања.

grb thumbУ четвртак 02.07.2020. године од 8,00 часова прикупљаће се амбалажни опрад од средстава за заштиту биља.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о јавним позивима као и о правилнику о подстицајима за производњу вина.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Првом Јавном позиву за меру 7 IPARD.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о јавним позивима који су расписани од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о IPARD мери 7 - подстицајима за сеоски туризам.

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о најновијим мерама Владе Републике Србије у вези помоћи пољопривредним газдинствима.

grb thumbПољопривредници који се са тракторима и прикључном механизацијом задрже на њивама и после 17 часова моћи ће да обављају посао до 20 часова. Тачније, до 20 часова морају да се врате кући, поручује Национална асоцијација пољопривредника Србије НАП Србије.

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије