• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

На овој страници можете преузети обавештења огласне табле

Огласна табла 
Cabello Nova Pazova - допис за допуну предмета Преузмите документ »
Dansing bar Cairo Стара Пазова - допис за допуну предмета Преузмите документ »
Магаренце Стара Пазова - допис за допуну предмета Преузмите документ »
Cabello Nova Pazova - решење Преузмите документ »
Сларабет кодна д.о.о. - решење Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника Тадији Маринчићу који је у листу непокретности 7345 к.о. Стара Пазова уписан као сувласник 2/4 дела на кат. парц. 5380/4 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника предузећу "Куглекс" експорт-импорт из Београда, Булевар Револуције 80, уписан у листу непокретности 4336 к.о. Нова Пазова као власник на кат. парц. 4629/2 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника Миљуш Цвеји из Белегиша, ул. Вере Мишчевић 64, уписан у листу непокретности 5422 к.о. Стара Пазова као сувласник на кат. парц. 4511/5 Преузмите документ »
Решење о одбацивању захтева Стојановић Биљане из Нове Пазове за издавање одобрења за заузеће јавне површине Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника правним следбеницима Ружице Цветић из Бешке, која је у листу непокретности 4527 к.о. Војка уписана као сувласник у 1/3 дела на кат. парц. 481/2, 482/2 и 483/2 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника правним следбеницима Филип Павелу из Старе Пазове, који је у листу непокретности 8946 к.о. Стара Пазова уписан као сувласник у 1/4 удела на кат. парц. 5399/6 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за привременог заступника Ивети Стоисављевић из Старе Пазове, која је у листу непокретности 3193 к.о. Стара Пазова уписан као сувласник у 2/27 удела на кат. парц. 9383/35 Преузмите документ »
Обавештење такси превознику Милану Радићу из Нове Пазове Преузмите документ »
Обавештење такси превознику Борису Живковићу из Старе Пазове Преузмите документ »
Донето решење о одбацивању захтева Вере Јовановић из Нових Бановаца, власнице у.р. "ЏАВ МАКС" из Нових Бановаца Преузмите документ »
Обавештење о донетом Решењу за издавање дозволе за третман-складиштење неопасног отпада и мехнички третман отпада од метала Преузмите документ »
Обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја пројекта доградње пословно-производног објекта на животну средину - ТАНКМОНТ д.о.о. Преузмите документ »
Обавештење о донетом Решењу за одлучивање о потреби процене утицаја пројекта доградње пословно-производног објекта на животну средину - ТАНКМОНТ д.о.о. Преузмите документ »
Решење о одбацивању захтева Милана Радића из Нове Пазове Преузмите документ »
Прекршајни налог - Танацковић Бато из Старих Бановаца Преузмите документ »
одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије