• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Кабинет председника врши стручне, саветодавне, организационе и административно-техничке послове за остваривање надлежности и овлашћења председника и заменика председника општине, који се односе на представљање општине у односима према правним и физичким лицима у земљи и иностранству.

Врши припрему међународних и развојних пројеката и мониторинг пројектних активности општине.

Врши припрему за радне и друге састанке председника и заменика председника општине, прати активности на реализацији утврђених обавеза, координира активности на остваривању јавности рада, врши пријем странака који се непосредно обраћају председнику и заменику председника општине, врши протоколарне послове поводом пријема домаћих и страних представника градова, културних, спортских и других представника, поводом додељивања јавних признања, као и друге протоколарне послове које одреди председник и заменик председника општине.

Кабинет председника врши распоређивање аката, који се односе на председника и заменика председника општине, устројава евиденцију и врши њихово архивирање у складу са важећим прописима. Пружа техничку помоћи инвеститорима у реализацији инвестиционих активности у циљу економског развоја општине.

Шеф кабинета је задужен за све послове у области Односа са јавношћу, који се превасходно огледа у сарадњи и свакодневном контакту са локалним и националним медијима и јавним гласилима, организацији и осмишљавању јавних медијских наступа општинског руководства, конципирању свих вести о активностима од значаја за грађане и општу јавност, ажурирању садржаја званичних општинских интернет презентација, припреми и објављивању вести на званичним општинским страницама на друштвеним мрежама итд.

Кабинет прима и дистрибуира поруке и питања грађана надлежним органима општине и јавним предузећима и установама чији је оснивач општина и прослеђује одговоре грађанима на постављена питања и примедбе.

Кабинет председника врши и друге административно техничке послове по налогу Председника и заменика председника општине и начелника Општинске управе.

Шеф кабинета: Ирена Ухрик

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије