• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Одељење за инспекцијске послове и комуналне делатности врши послове који се односе на уређење услова обављања и развој комуналних делатности, спроводи послове давања сагласности на стратешке процене планских докумената, процену утицаја пројеката на животну средину, издавања интегрисаних дозвола, израду програма заштите животне средине и програма мониторинга буке и ваздуха и праћења стања животне средине, утврђује мере и услове заштите од буке за јавне скупове и активности.

Одељење врши издавање дозвола за сакупљање, транспорт, складиштење, третман и одлагање интерног и неопасног отпада на територији општине као и издавање одобрења за локацију за третман отпада у мобилном постројењу који се врши на територији општине.

Регулише и обезбеђује комунални ред у насељима, врши инспекцијски надзор у комуналној области и области заштите животне средине Стара се о обезбеђивању услова за трајно обављање и развој комуналних делатности.

Врши управно правне послове у вези инспекцијског надзора из области комуналних делатности и заштите животне средине и спроводи поступак извршења по извршним одлукама донетим у првостепеном поступку из ове области.

Врши и друге послове у складу са законом, Статутом и одлукама општине, а по налогу Председника општине, начелника Општинске управе и начелника Одељења.

Начелник одељења: Зорица Јанчић

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије