• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Наташа Ерор,
Председник Скупштине

Predsednica SO Natasa MicicПрво радно искуство стекла је у Техничкој школи “Миленко Веркић Неша“ у Пећинцима и у ЕТШ „Вук Караџић“ као професор српског језика и књижевности и као наставник енглеског језика. Радила је у две основне школе у старопазовачкој општини, у ОШ „Бошко Палковљевић Пинки“ и у ОШ „Симеон Араницки“.

Као наставник, постизала је са ученицима одличне резултате на такмичењима и конкурсима, као и на конкурсима за наставнике. 2013. године добила је похвалницу од Општине Стара Пазова за постигнуте резултате у школској 2012/2013. години. Од 2005. до 2015. године радила је као лектор у „Пазовачкој ревији“.

Као библиотекар школе, сарађивала је са издавачким кућама „Лагуна“, „Креативни центар“, „Одисеја“, „Evrogiunti“ и била носилац културних активности. Поред тога што је радила као наставник и библиотекар школе, учествовала је и у раду Школског одбора (од 2009. до 2015.), прво као заменик председника, а касније током две године и као председник Школског одбора ОШ „Симеон Араницки“. Ово је било драгоцено искуство за њу јер се бавила и непосредним руковођењем школом, те је знања, вештине и радно искуство имплементирала у руковођењу основном школом у Војки.

Након парламентарних и локалних избора, одржаних 21. јуна 2020. изабрана је као један од кандидата одборника за састав Скупштине општине Стара Пазова, на листи „Александар Вучић - За нашу децу“.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије