• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna akcija se kad stignes kuciДани пива који су одржани 14.и 15. августа у Новој Пазови били су идеална прилика да се наши суграђани подсете на значај безбедности саобрацаја, и колико је важна пре свега лична одговорност сваког појединца,нарочито у смислу некоришћења мобилног телефона у току вожње, и нарочито свести да , уколико сте возач, никако не конзумирате алкохол.

С тим у вези Савет за безбедност саобраћаја је имао свој штанд на поменутој манифестацији и промовисао кампању под слоганом "Јави се кад стигнеш кући".

Чланови Савета делили су присутнима промо материјал, са поменутим слоганом, и то држаче за аутомобиле за мобилне телефоне, ретрорефлектујуће ранце и наруквице, као и други одговарајући материјал, док су најмлађима дељене књиге Пажљивкова правила у саобраћају.

Посебну захвалност дугујемо и професору Божићу из средње техничке школе у Старој Пазови који се одазвао позиву, и упознао нас све са "пијаним наочарима" које када се ставе приказују различите нивое алкохолисаности и на неки начин опомињу колико су нам сва чула ослабљена приликом конзумације алкохола.

Ово је само једна у низу акција које Савет организује, све у циљу превенције и смањења саобраћајних прекршаја, и заштите најугроженијих категорија учесника у саобраћају.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије