• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna opstina stara pazova pohvaljena od strane mdulsМинистар државне управе и локалне самоуправе др Александар Мартиновић посетио је ове недеље општину Стара Пазова како би обишао Јединствено управно место - Писарницу, која је међу пионирима једношалтерског система у Србији и у које је МДУЛС инвестирало 8,5 милиона динара.

Мартиновић је подсетио да је ЈУМ систем намењен за пружање повезаних услуга грађанима и привреди, те да је циљ сарадња органа управе и њихова апсолутна оријентисаност ка корисницима.

„Јединствено управно место у Старој Пазови је једно од најлепших и најфункционалнијих у Србији, а захваљујући функционисању ЈУМ-ова, као и апликацијама које су доступне на порталу еУправа, грађанима су уштеђени милиони сати чекања у редовима. Нагласио бих да је Србија, према подацима Светске банке, тренутно на 4. месту у Европи по степену дигитализације у области јавне управе. Србија је испред Немачке и Велике Британије, што јасно показује колико смо као држава напредовали“, истакао је Мартиновић.

Похваливши општинско руководство, министар је нагласио да је Стара Пазова једна од најразвијенијих општина и да би остале јединице локалне самоуправе требало да се угледају на овај систем оправљања. „На челу Старе Пазове је активан и пожртвован председник. У Старој Пазови имамо велики број фабрика, домаћих и страних инвеститора, мали број незапослених. Општина Стара Пазова скоро да нема проблема“, нагласио је Мартиновић.

„Оно чему тежимо је да, у потпуности у свему што је наша дужност као локалне самоуправе, помогнемо нашим грађанима, да унапредимо услуге и сервисе, како би све било у складу са временом у коме живимо. Брига о бољем стандарду за живот грађана је наш приоритет, за то смо ту и за то смо добилио њихово поверење. Радна посета господина министра Мартиновића веома значи јер смо и на овом личном нивоу размотрили неколико важних ставки у оквиру посла, те функционисања наше локалне самоуправе, али и тесније сарадње на линији Министарство државне управе и локалне самоуправе – Општина Стара Пазова, која ће се, у блиској будућности, огледати у реализацији пар важних инфраструктурних пројеката“, закључио је председник Ђорђе Радиновић.

Приликом своје посете министар Мартиновић је, између осталог, одржао и састанак са председником општине Ђорђем Радиновићем и његовим сарадницима.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије