• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna kontinuitet u podrsci zdravstvu opstina dodelila kljuceve novih vozilaСамо током 2021. и 2022. године, на иницијативу руководства Општине, локална самоуправа је, за потребе локалне здравствене установе „Др Ј.Ј. Змај“ Стара Пазова финансирала набавку нових шест путничких и пет санитетских возила, чија је укупна вредност близу 40 милиона динара. Ово је наставак улагања у стварању услова за ефикаснији рад служби старопазовачког Дома здравља, који је до сада, уз помоћ Општине протеклих година, значајно обновио свој возни парк.

Председника Ђорђа Радиновића дочекао је део колектива ове здравствене установе на челу са директорком др Светланом Дудић. „Ми имамо веома добру сарадњу са свим институцијама на територији општине Стара Пазова. Посебно водимо рачуна о потребама Дома здравља и свих амбуланти у местима, а возила која смо набавили ће служити првенствено нашим грађанима. Изузетно сам задовољан како функционише наша здравствена установа. Овог пута донирали смо три путничка возила и два савремена санитета. И ми смо у служби грађана и ово и чинимо како би сачували здравље и животе свих Пазовчана, који користе услуге Дома здравља“, нагласио је председник општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић приликом предаје кључева нових возила директорки старопазовачког Дома здравља.

Директорка Дудић се захвалила председнику Радиновићу и локалној самоуправи на донацији, уручивши у име свих медицинских радника председнику Плакету за допринос развоју здравства на локалу. „Општина Стара Пазова и њено руководство прави су пример и за остале средине у Србији, јер иако Домови здравља нису у надлежности Општине, већ Покрајине, ми од наше локалне самоуправе увек имамо позитивну повратну реакцију, када су наше потребе за опремом или возилима у питању“, истакла је др Дудић.

Директорка је додала да ће путничка возила према потребама бити распоређена на патронажне тимове и тимове за кућне посете, а санитетска возила ће користити службе хитне медицинске помоћи, хемодијализе и превоза пацијената до болница или бања.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије