• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna opstina stara pazova donirala vozila za skolu anton skalaПредседник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, уручио је у уторак, 10. маја, кључеве нових Фолцвагенових возила директорки Школе за основно и средње образовање „Антон Скала“ Стара Пазова, Тањи Тодоровић.

За возила, која су намењена превозу ученика ове школе и корисника њихових услуга (деца са сметњама у развоју и особе са инвалидитетом), локална самоуправа је издвојила преко 10 милиона динара. Потпуно ново, модерно, комби возило биће кориштено за превоз ученика са инвалидитетом од куће до школе и обрнуто, а путничко возило за потребе запослених и сарадника школе приликом обиласка њихових издвојених одељења у Новој Пазови, Бешки, Инђији и Пећинцима.

Школа за основно и средње образовање "Антон Скала" Стара Пазова се бави континуираном едукацијом и рехабилитацијом деце са сметњама у развоју и особама са инвалидитетом. Међуопштинска је школа у којој се скоро 45 година васпитавају и образују деца са сметњама у развоју, укључујући и децу са аутистичним спекртом. Општина Стара Пазова је, пратећи план улагања у образовне установе на територији општине, давала проритет за потребе ове школе, управо због њене специфичне делатности и чињенице да се пружање социјалних услуга ове школе (Дневни боравак „Искорак“, Холистичко – рехабилитациони центар „Ослонац“ и помоћ у кући) никако не смеју доводити у питање, те да се морају обезбедити средства за њихов несметан рад.

Ово је једна од уређенијих школа у Србији, а локална самоуправа ће увек бити ту да помогне, нагласио је председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић приликом примопредаје кључева. С обзиром да је старо комби возило ван функције више од шест месеци, донација Општине је дошла у прави час, истакла је директорка Тодоровић и напоменула да у општини Стара Пазова постоји одлична међусекторска сарадња.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије