• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-osamnaesta-sednica-privrednog-saveta-opstine-stara-pazovaУ четвртак, 31.01.2019. се у сали Куће фудбала (Спортског центра ФСС-а), у Старој Пазови одржавна је седница Привредног савета општине Стара Пазова.

Програмом седнице било је предвиђено да се говори о буџету Општине Стара Пазова за 2019. годину, о чему је излагао председник општине Ђорђе Радиновић, који је изнео податке о кључним капиталним, инфраструктурним инвестицијама на територији старопазовачке Општине.

Затим је Дивна Стефановић, начелник Одељења за јавне приходе изнела новине из измени Закона о порезу на имовину (Сл.гласник РС број 95/2018) – Промена у опорезивању неизграђеног грађевинског земљишта.

О примени Закона о инспекцијском надзору (Сл. гласник РС број: 36/15, 44/18 и 95/18) присутнима се обратила Зорица Јанчић, начелник Одељења за инспекцијске послове и комуналне делатности.

Међу важним темама састанка био је и предлог Одлуке о изради Стратегије одрживог развоја општине Стара Пазова за период 2021-2031. године. Марина Савић, помоћник председника Општине за економски развој и стратешки маркетинг говорила је о обавези локалне јединице да постоји поменута стратегија, као и о улози, значају и практичној примени Стратегије.

Састанак је завршен са презентацијом Јавног позива РАС-а “Програм интернационализације МСП у 2019. години“, коју је изнела Тања Мијајловић РРА Срем.

Да подсетимо, Привредни савет општине Стара Пазова је формиран 24.03.2011. године са циљем стварање што бољег привредног амбијента, који ће имати саветодавну улогу и бити спрега између привредника и локалне самоуправе.

Председник Привредног савета је председник општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић. Привредни савет је од почетка 2013. године одржао седамнаестест састанака, а овај осамнаести по реду је прва седница од формирања Савета у проширеном сазиву.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије