• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc ekon savetДана 18.05.2020. године са почетком у 11,00 часова, у Старој Пазови, одржана је 12. седница Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно, Социјално - економског Савета општине Стара Пазова.

Седница Радне групе раније је заказана за 18. март 2020. године, али је одложена због увођења ванредног стања и ситуације настале појавом вируса Цовид-19.

Ценећи и поштујући препоруке за примену строгих превентивних мера, и поновљена седница заказана у новом термину је одржана електронским путем.

На седници је разматран и једногласно усвојен Записник са 11. седнице Радне групе.

Разматран је Извештај о раду и извршењу Акциног плана рада Радне групе у 2019. години. Није било примедби и Извештај је усвојен консензусом.

У Предлогу Плана рада за 2020. годину разматране су могуће активности за даљи рад, а акцент у раду је стављен на континуирано превентивно деловање и едукацију, указивањем на појаве ,,сиве економије и рада на црно,, у нашем друштву и на штетне последице истих.

Предлог Акционог Плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2020. годину, од стране Радне групе је усвојен, а Социјално-економски савет општине Стара Пазова, ће овај предлог Акционог плана рада разматрати и донети одговарајући закључак на наредној седници СЕС-а.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић

Председавајући Радне групе:
Бошко Совиљ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије