• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetУ Старој Пазови је дана 28. Фебруара 2019. године одржана 29. седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

Седница је одржана у великој сали Беле зграде са почетком у 12,00 часова, када је одржана и седница Привредног савета општине Стара Пазова.

На седници је извршена презентација и промоција Јавних позива и активних мера политике запошљавања садржаних у Националном Акционом плану запошљавања за 2019. годину, коју су презентовали представници Националне службе за запошљавање и Покрајинске службе за запошљавање АП Војводине.

Испред општине Стара Пазова и Локалног савета за запошљавање општине Стара Пазова извршена је презентација и промоција програма и мера активне политике запошљавања саджаних у Локалном акционом плану запошљавања општине Стара Пазова за 2019. годину.

Будући да је у раду СЕС-а општине Стара Пазова за 2019. годину планирано разматрање питања запошљавања на локалном нивоу, то су овом приликом чланови СЕС-а имали могућност да учествују и буду информисани о стању незапослености на локалном тржишту рада и мерама које су предвиђене и реализују се у циљу смањења незапослености и повећања запослености предвиђеним мерама активне политике запошљавања на републичком и локалном нивоу.

Секретар СЕС-а:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући СЕС-а:
Раде Ерцег с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије