• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 30. августа 2018. године са почетком у 15:00 часова у Старој Пазови је одржана 23. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

Претходно је дана 24. августа 2018. године одржана 25. седница Колегијума Савета, који је разматрао питања и предложио Дневни ред за 23.седницу Савета.

Савет је на седници разматрао и усвојио Записник са претходне 22. седнице СЕС-а.

Разматрана је Анализа резултата одржаних предавања на тему: "Шта знаш о раду на црно и сивој економији" за ученике завршних разреда у средњој Техничкој школи и Економско трговинској школи у Старој Пазови. Предавање је према одлуци Савета одржао члан СЕС-а, професор Раде Ерцег. Након предавања урађена је Анкета са учесницима предавања, а резултати су разматрани на седници Савета. Договорено да се припреме и графички прикажу резултати по сваком питању из Анкете, и да се публикују у складу са Акционим планом рада "Радне групе СЕС-а за борбу против сиве економије и рада на црно" за 2018. годину.

На седници је разматран и захтев Савеза самосталних синдиката за општину Стара Пазова за накнаду трошкова превоза у последње три године за запослене у делатностима образовања, васпитања и културе, а који живе и раде у месту становања. Предметни Захтев је достављен Социјално-економском савету ради разматрања и давања мишљења. На седници Савета није дато мишљење по пристиглом захтеву, и није постигнут консензус социјалних партнера по том питању. Закључено је да ће о овом питању Савет расправљати, након што се прикупи валидна документацију неопходна за даље разматрање овог питања.

У складу са Упутством за припрему Нацрта Одлуке о буџету општине Стара Пазова за 2019. годину, Социјално-економски савет општине Стара Пазова је разматрао и усвојио Предлог Финансијског плана за редовно функционисање СЕС-а за 2019. годину, који се упућује Општинској управи, одељењу за финансије општине Стара Пазова.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић

Председавајући Савета:
Владимир Ћулаја

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије