• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetУ петак 11. маја 2018. године, са почетком у 12:00 часова у Економско-трговинској школи "Вук Караџић" у Старој Пазови одржано је предавање за матуранте завршних разреда ове школе на тему: "Сива економија и рад на црно" у организацији Социјално - економског савета општине Стара Пазова, друго по реду након Техничке школе.

Предавање је одржао Раде Ерцег, професор у Техничкој школи и заменик председавајућег СЕС-а, а на часу је говорила и Оља Грбић, професорка грађанског васпитања и социологије.

Након одржаног предавања и едукације ученици су попунили Упитник на тему "Шта знаш о сивој економији и раду на црно" са намером да се утврди колико су од предавања усвојили и научили о томе шта је "сива економија" и како се против ње борити.

Предавању су присуствовали представници социјалних партнера у СЕС-у: Сузана Илић - члан Савета испред локалне самоуправе општине Стара Пазова, Владимир Ћулаја - члан Савета испред Уније послодаваца Србије - послодавци Старе Пазове и председавајући СЕС-а, и Раде Ерцег - члан Савета испред Савеза самосталних синдиката за општину Стара Пазова и заменик председавајућег СЕС-а, као и Бранислава Добрић - Бојановић, педагог Економске школе у Старој Пазови.

Након завршетка планираних предавања са завршним разредима средњих школа, Социјално економски савет ће анализирати попуњене Упитнике и о утврђеним резултатима издати одговарајућу публикацију и саопштење за јавност.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић

Председавајући Радне групе:
Владимир Ћулаја

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије