• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbОпштина Стара Пазова је у складу са Одлуком Скупштине општине Стара Пазова од 8. септембра 2023. године, на свом званичном сајту – 15. септембра 2023. године, објавила Обавештење о почетку израде Програма за унапређења положаја младих општине Стара Пазова за период 2024 – 2026. године (у даљем тексту: Програм).

Од тог датума, а у складу са чланом 32. Закона о планском систему Републике Србије („Службени гласник РС”, број 30/18), почео је процес консултација са циљним групама и заинтересованим странама, са циљем да се прикупе неопходни подаци и информације о тренутном стању у области, на основу којих ће се даље базирати рад на предметном документу.

Консултације су спроведене реализацијом анкете о анализи и потребама младих у Општини Стара Пазова, која је спроведена на узорку од 150 испитаника (млади узраста од 15 – 30 година). Анкета је спроведена посредством писменог упитника, којим су обухваћене све области од значаја за младе (образовање, запошљавање, социјална инклузија, здравље и безбедност, култура, омладински активизам).

Поред наведене анкете, спроведене су консултације упућивањем позива организацијама цивилног друштва која постоје на територији Општине Стара Пазова, са жељом да се сви актери омладинске политике укључе у израду Програма и својим идејама и предлозима допринесу његовом квалитету.

Такође, Општина Стара Пазова је омогућила заинтересованој јавности да све своје предлоге, идеје и коментаре за уређење предметне области достави путем мејл адресе kzmstarapazova@gmail.com закључно са 7. новембром 2023. године.

Преузмите документ:

Извештај о спроведеним консултацијама о Програму за унапређење положаја младих општине Стара Пазова за период 2024. – 2027. године

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије