• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbСкупштина општине Стара Пазова обавештава заинтересовану јавност о почетку израде Програма за унапређења положаја младих општине Стара Пазова, за период 2024 – 2026. године, у складу са чл. 32. и 34. Закона о планском систему Републике Србије („Службени гласник РС”, број 30/18).

Скупштина општине, на седници одржаној 08. септембра 2023. године, донело је Одлуку о изради Програма за унапређења положаја младих општине Стара Пазова за период 2024 - 2026. године (у даљем тексту: Програм). Наведеним планским документом, успоставља се основ за даљи развој и унапређење омладинске политике, са посебним освртом на унапређење друштвеног положаја младих и стварање услова да млади у потпуности достигну своје потенцијале, активно учествују у друштву, доприносећи не само сопственом развоју, већ и развоју друштва уопште.

Поступак усвајања Програма (који поред осталог подразумева укључивање заинтересованих страна у све фазе доношења документа јавне политике), у потпуности се спроводи у складу са прописима којима се уређује плански систем у Републици Србији. Спровођење консултације са заинтересованим странама планирано је у септембру.

Имајући у виду све наведено, Скупштина општине Стара Пазова, позива заинтересовану јавност да достави своје предлоге за омладинску политику и унапређење положаја младих на електронску адресу kzmstarapazova@gmail.com.

Преузмите документ:

Одлука о изради програма унапређења положаја младих општине Стара Пазова за период 2024 - 2026. године

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије