• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbОдељење за јавне приходе Општинске управе општине Стара Пазова, обавештава привреднике који обављају привредну делатност преко самосталних радњи или привредних друштава да су у обавези да до 31.07.2020. године доставе пореску пријаву за утврђивање накнаде за заштиту и унапређење животне средине у складу са Уредбом о критеријумима за одређивање активности које утичу на животну средину према степену негативног утицаја на животну средину који настаје обављањем активности, износима накнада, условима за њено умањење, као и о критеријумима који су од значаја за утицај физичких лица на животну средину.

На званичној интернет презентацији општине Стара Пазова у прилогу можете наћи пријаву са подацима од значаја за утврђивање накнаде коју обвезник накнаде за заштиту и унапређење животне средине подноси органу јединице локалне самоуправе – образац 1, као и саму Уредбу.

Преузмите документа:

Уредба

Образац 1

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије