• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbОбавештавају се грађани општине Стара Пазова да је у складу са Одлуком Владе Републике Србије од 21. марта 2020. године поводом ситуације изазване корона вирусом, наша Општина, као и све локалне самоуправе у Републици Србији добила хитно обавештење да се у наредном периоду придржавамо до сада званично примљених одлука и препорука које се тичу рада малопродајних објеката (одлуке и препоруке надлежних републичких органа и кризних штабова које је основала Влада Републике Србије).

Званичне препоруке су да рад малопродајних објеката треба организовати по принципу ограничавања радног времена са потрошачима у малопродајним објектима током трајања ванредног стања на следећи начин:

• Понедељак – петак од 07.00 до 15.00 часова;
• Субота: за грађане старије од 65 година од 04.00 до 07.00, а за остале грађане од 08.00 до 12.00 часова;
• Недеља нерадан дан;
• Рад логистичких центара и снабдевање објеката може да се обавља целодневно у складу са процедурама које дефинишу кретање лица и посебне радне налоге за запослена лица.
• Трговац може, у складу са горе наведеном препоруком да самостално одреди радно време у наведеним временским интервалима. Потребно је да се наведене препоруке спроведу одмах.

Такође, упутство је да број потрошача у малопродајним објектима може бити један потрошач на 10m² уз поштовање општих мера превенције и физичке удаљености потрошача, у складу са Обавештењем објављеним на интернет презентацији Владе Р. Србије 21. марта 2020. године:
https://www.srbija.gov.rs/vest/453303/vlada-poostrila-mere-u-borbi-protiv-koronavirusa.php

Контакт особа за додатна питања по овој теми је Жарко Малиновић, секретар Удружења за трговину Привредне коморе Србије, телефон: 011/41-49-478, електронска пошта: zarko.malinovic@pks.rs

Преузмите документ:

Обавештење о обавези придржавања одлука и препорука које се тичу рада малопродајних објеката

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије