• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У оквиру редовних активности Дирекције за изградњу општине Стара Пазова, у току је реконструкција моста у Каменаревој улици у Старој Пазови. Радови вредни 3 милиона и 500 хиљада динара обухватају разбијање бетона, санацију оштећеног лука, ископ и одвожење земље израда осам бетонско армираних шипова, бетонирање темељних и носећих греда,армирање и бетонирање главне плоче, постављање ограде и уређење прилаза.

У организацији Дирекције у току су радови на редовном одржавању путева, санирању ударних рупа. Санирање ударних рупа тренутно је у току у Старој Пазови, а затим ће радници Срем пута санирати ударне рупе у Новој Пазови. Иначе, планирана вредност радова на одржавању путева у текућој години је 20 милиона динара. Радило се и на побољшању безбедности саобраћаја. У оквиру редовног одржавања вертикалне и хоризонталне саобраћајне сигнализације, постављена су два лежећа полицајца на путном правцу Стари Бановци – Нова Пазова, на раскрсници улица: Пере Чодановића, Сремске и Радмиле Мрђић – Совиљ.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије