• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У петак је и званично пуштен у рад систем за наплату паркинга чиме је са радом почео Паркинг сервис. Пуштањем у рад Паркинг сервиса који ће деловати при ЈП "Чистоћа", растеретиће се уже градско језгро од саобраћајнх гужви и истовремено ће донети више комуналног реда, док ће грађани несметано моћи да обаве своје послове.

Стручна помоћ за старопазовачки Паркинг сервис, како је на отварању изјавио директор "Чистоће" Милош Грковић добијена је од Паркинг сервиса из Новог Сада који сличну сарадњу има са још 14 градова у Србији. Стара Пазова у ужем центру града у црвеној и плавој зони имаће 600 паркиг места која ће се по сату плаћати 35 и 25 динара. Грађани ће паркирање плаћати путем претплатних карата и СМС порукама. Слањем прве СМС поруке паркинг сервис у употребу пустио је заменик председника општине Горан Врањеш. Током недеље биће одржана и конференција за новинаре на којој ће грађанима детаљно бити појашњене све појединости у вези паркирања.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије