• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У суботу 12. марта Општински одбор Демократске странке у Старој Пазови, у присуству чланова странке, симпатизера и поштоваоца првог демократског премијера Србије, полагањем цвећа на спомен плочу, на тргу који носи његово име, обележили су осам година од смрти др Зорана Ђинђића. Цвеће на спомен плочу покојном премијеру Србије, др Зорану Ђинђићу положио је Јован Тишма, председник ОО ДС-а у Старој Пазови.

Евоцирајући успомене на др Зорана Ђинћића и његову визију којим путем Србија треба да иде, Јован Тишма је изразио наду да ће се бар нека од његових визија остварити јер он је знао за Србију прави пут ка заједници Европских народа, чему његови следбеници и данас теже. - После његове смрти све је стало. Кад је дошло најгоре време ми смо почели да градимо државу. Изгубили смо 5-6 година и то је сада тешко надокнадити, - казао је Јован Тишма и додао да је визија покојног премијера била, да Србија у периоду од 2007. најкасније до 2010. године постане кандидат за чланство у ЕУ. - Ја сам сигуран да би се то и десило. Једини је он знао прави пут-. А какве су последице, с његовом смрћу наступиле за Србију, то се након осам година види, констатовао је први човек старопазовачког ДС-а.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије