• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Невладина организација "Силене"-Београд у сарадњи са Светском банком и НВО организацијама афричких земаља, као и земаља југоисточног блока спроводи пројекат на тему климатских промена и иницијативе младих. Циљ пројеката је оснаживање младих и локалних самоуправа да активно учествују на тему климатских промена и смањења гасова стаклене баште.

Први део пројеката обухватио је тродневни тренинг на ову тему у старопазовачкој Гимназији. У тренингу су активно учествовали ученици трећих и четвртих разреда Гимназије "Бранко Радичевић", показавши изузетну иницијативу у идејама за решавање поменутог глобланог проблема, као и иницијативу да активно расправљају са осталим представницима локалне самоуправе на тему климатских промена и решавања проблема у својој општини.Са старопазовачким гимназијалцима одржан је округли сто на ову тему где су на видео биму презентовани њихови радови уз учешће представница НВО "Силене" Јованке Илић и Славице Грујић и представника локалне самоуправе Миленка Бубоње, руководиоца за стамбено-комуналне и инспекцијске послове и Љибушке Лакатош руководиоца одељења за спорт и омладину.Бубоња је подржао идеје мадих (озелењавање, изградња бициклистичких стаза...) и указао на то, шта општина предузима по питању екологије и заштите животне средине, нагласивши да у томе имају подршку ресорног министарства и покрајинског секретаријата.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије