• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Представници Центра за несталу и злостављану децу из Старе Пазове у ОШ "Симеон Араницки" одржали су презентацију СИНИ програма (сигурност на интернету) којој су присуствовали просветни радници из школа старопазовачке општине. СИНИ софтвер кога су на поклон добиле све школе у Општини Стара Пазова, направљен је по узору на инострани програм у сарадњи са партнерима из Осјека.

Уверен, да сви заједно, кад су деца и млади у питању, "радимо једну вома важну ствар" а то је њихова заштита од злоупотреба на интернету, председник општине Горан Јовић је обећао подршку локалне самоуправе у настојању да се младе генерације заштите од непријатности које их вребају с непожељних веб страница. - Ми хоћемо да се бавимо превенцијом, а не последицама и зато је општина и основала Центар за несталу и злостављану децу - рекао је Јовић и пожелео успешну примену СИНИ софтвера на територији старопазовачке општине.Представници Центра за несталу и злостављану децу су објаснили да се СИНИ софтвер може се инсталирати на сваки рачунар као контролор веб садржаја и информација које кроз њега пролазе , а било каква врста непогодног сајта може се блокирати. На крају семинара свим учесницима је уручен поменути програм, уз напомену да ће га сви који желе бесплатно добити у канцеларији овог Центра у Старој Пазови.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије