• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Радио-телевизија Стара Пазова организује 28. јануара са почетком у 17 часова јавну приредбу поводом емитовања 1.500-те Културне димензије, аутора Анђелке Мали, која је једна од најстаријих радијских емисија из културе у Србији. Јавна приредба ће бити одржана у свечаној сали Скупштине општине Стара Пазова у Белој згради, на Тргу др Зорана Ђинђића уз присуство представника локалне заједнице, културних радника и учешће у програму уметника и истакнутих радника у култури.

У програму ће учествовати глумица Ђурђија Цветић, Иван Милинковић солиста Легенди, мр контрабаса Љубинко Лазић члан Београдске филхармоније и квартета Бассиона Амороса из Минхена, пијанисткиња Бојана Совиљ, мецосопрани Бојана Ставров и Радмила Владетић, етно-певачица Ана Бранковић и тенор Борис Бабик. Свечаност поводом 1.500-те Културне димензије ће бити директно емитована на таласима Радио Старе Пазове на 91,5 МХз. Покровитељ јавне приредбе је Општине Стара Пазова уз спонзорство више јавних и производних предузећа, Савеза аматера, МЗ Војка и Голубинци, КУД Бранко Радичевић из Старе Пазове...

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије