• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna sufinansiranjem sa pokrajinskom vladom do jos novih investicija u infrastrukturiДелови насеља Нова Пазова који, због старих азбестних цеви, имају потешкоће са снабдевањем водом из водовода, захваљујући улагањима и опредељености општинских власти да се овај вишедеценијски проблем најзад реши, ускоро добијају нову мрежу. Општина Стара Пазова је преко конкурса покрајинске Владе обезбедила додатна средства за суфинансирање пројекта реконструкције водоводне мреже и у улици Милоша Обилића у Новој Пазови у вредности од 20 милиона динара.

Захваљујући квалитетној сарадњи и заједничким циљевима ка инфраструктурним побољшањима, председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, потписао је крајем прошле недеље уговор о додели средстава за поменути пројекат, а у име покрајинске Владе, њен председник Игор Мировић и секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић.

Председник Радиновић је истакао да ће се реализацијом овог пројекта практично решити проблем са водоводом и канализацијом у овом делу Нове Пазове, те подсетио да се у овом насељу већ увелико ради на изградњи дела канализационе мреже у улицама Војвођанска и Пољски пут и на изградњи водоводне мреже, односно замени азбестних, водоводних цеви у улицама Кнеза Михајла и Војводе Путника.

„У наредној години Општина Стара Пазова ће код покрајинске администрације наставити да конкурише за средства за изградњу канализације у читавом Блоку 9 у Новој Пазови, као и за санацију главног колекторског правца између Старе и Нове Пазове“, истакао је за медије председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић.

Покрајинска влада је само у овој години, широм Војводине, потписала укупно 24 уговора, за које је из покрајинског буџета издвојено 570 милиона динара за изградњу и реконструкцију водоводних мрежа. Општина Стара Пазова је похваљена као локална самоуправа која ажурно прати и без грешке припрема пројекте од значаја за грађане.

Председник Владе АП Војводине, Игор Мировић, најавио је да ће буџетом за наредну годину бити предвиђена средства и за финансирање припреме пројектне документације за изградњу великих постројења за производњу питке воде, за пречистаче отпадних вода у локалним самоуправама широм Војводине.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије