• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

 Улепшајмо Пазову - Пазова за младе„Пазова за младе“ назив је пројекта којим Општинска управа у сарадњи са Дирекцијом за изградњу и Канцеларијом за младе има за циљ сређивање и улепшавање јавног простора свих места старопазовачке општине, како би млади могли што креативније да проводе своје слободно време.

Са улепшавањем почиње се из Старе Пазове. Због велике иницијативе и захтева који су од стране младих стизали на адресу Општинске управе и Канцеларије за младе, сређена је предња страна Прекршајног суда.

Урађен је мурал урбаног карактера, изграђена је жардињера од 14м и постављене су клупе дужином од 16м. На пролеће је планирано да се испред прекршајног суда на паркинг простору до улице, постави модеран канцеларијски контејнер који ће се претворити у стрип читаоницу, где ће љубитељи стрипа добити свој простор за уживање у старим и новим издањима стриповима.

У склопу изградње нове улице која излази на улицу Ћирила и Методија, обезбедиће се простор за изградњу СКЕЈТ Парка димензије 20м x 30м. Скејт Парк ће бити опремљен најновијим челичним конструкцијама у склопу кога ће се поставити конструкције и за ПАРКУР. Изградња Скејт Парка планирана је за јун 2015. год.

У центру места поставиће се нова модерна фонтана и нови јавни сат. Трг др Зорана Ђинђића добиће шаховске боје, и управо је у току цртање мурала на тему шаха. Велика захвалност дугује се свим људима који су се добровољно укључили у овај пројекат и који ће са својим креативним идејама улепшавати сва места наше општине. Врачар боје из Нове Пазове донирали су фасадне боје за исцртавање свих мурала, а исте је осликао један од најбољих графит уметника на Балкану Вања Викало. У пројекат је укључен ЈП "Урбанизам" и ЈКП "Чистоћа". Ово је само део идеја младих које се сада реализују а ви своје идеје можете предложити у Канцеларији за младе.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије