• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Милион динара субвенција за пазовачке предузетнике - у оквиру конкурса за развој предузетништва одабрано 20 предузетникаЈавним Конкурсом за подршку развоју предузетништва, микро и малих правних лица старопазовачка локална самоуправа определила је 1.000.000 динара подршке намењених искључиво за набавку нове или половне опреме и машина, специјализованих алата, репро-материјала и сировина. Уговори са 20 изабраних предузетника, који су учествовали и испунили услове Конкурса , су званично потписани данас у просторијама Општине Стара Пазова.

У име локалне самоуправе уговоре је потписао председник Општине Ђорђе Радиновић, који се захвалио свим предузетницима, власницима малих и средњих поредузећа са територије Општине, који су показали интересовање својим учешћем и тиме препознали иницијативу подршке, која им се кроз овакав програм се пружа. „Ово је прва година да смо предузели овакав вид подршке предузетницима и потрудићемо се да нађемо најадекватнији модел како би овакву и сличну подршку, као локална самоуправа, пружили и наредних година“, истакао је Радиновић.

У званичном делу конференције за медије, присутнима се обратила и начелница општинског Одељења за привреду Сузана Илић, а детаљно о Конкурсу и конкурсној селекцији говорио је Горан Савић, помоћник председника Општине за економски развој и стратешки маркетинг. Он је нагласио да су на овом конкурсу највише интересовања показали предузетници, који се баве производњом тестенине, колача, штампаног материјала, фризери, козметичари и додао „одабрани предузетници ће добити бесповратна средства у вредности од 50.000 динара, као вид подршке и са циљем да из ових средстава, колико је могуће, обезбеде боље услове за пословање, неоходну опрему за своје делатности, дакле оно што је тренутно најнеопходније“.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије