• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Брже и ефикасније у реализацију пројеката захваљујући електронском сервису My projectУ септембру прошле године, Канцеларија за локално економски развој Општине Стара Пазова, у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Срема (РРА Срем) започела је имплементацију пројекта под називом “Успостављање функционалне канцеларије за локално-економски развој успостављањем система за праћење пројеката - Мој пројекат”. Почетком априла ове године у просторијама Општине Стара Пазова, у оквиру поменутог пројекта, одржана је завршна конференција којој су присуствовали представници локалне самоуправе, Регионалне развојне агенције Срем, Регионалне развојне агенције Банат у присуству медија и учесника који су допринели успешној имплементацији пројекта.

Овај сусрет је био прилика да се презентују активности, које су до сада изведене у оквиру спровођења пројекта, као и да се још једном присутнима приближе све функционалне предности и бенефити које ће захваљујући овом пројекту у свом будућем раду добити Општина Стара Пазова.

Брже и ефикасније у реализацију пројеката захваљујући електронском сервису My projectНакон уводног обраћања начелнице Одељења за привреду Општине Стара пазова Сузане Илић, која је још једном захвалила свима на квалитетној сарадњи и ефикасности, о спровођењу пројекта у старопазовачкој Општини говорила је Марина Савић, шеф Канцеларије за локално економски развој. „Ми смо у сарадњи са РРА добили бесповратна средства од Покрајинског секретаријата за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу као бисмо успоставили функционалну Канцеларију за локално-економски развој и захваљујући агилности свих укључених страна успели смо у томе. Одмах смо укључили капацитете Општине за писање пројеката за аплицирање ка Европским институцијама за укључење у важне међународне пројекте“, нагласила је Марина Савић, а потом додала да је током пројекта спроведено више обука и тренинга и да уз софтверски програм My project данас Општина Стара Пазова има могућност праћења пројеката на једном месту, као и много других предности, попут обједињене базе што ће значајно олакшати свакодневни рад.

„Сада имамо на располагању један модерни информациони систем за спровођење и праћење пројеката. Наш задатак је да будемо спона између цивилног и јавног сектора и очекујемо веома добре резултате у догледном временском периоду“, истакла је Тања Мијаиловић из РРА Срема прикључујући се закључцима претходних учесника.

Горан Радаковић из РРА Баната је присутнима изложио детаље о раширености примене софтвера која расте и која се тренутно примењује у више од петнаест локалних самоуправа, међу којима је своје значајно место нашла и Општина Стара Пазова.

Употреба модерног система „Мy project“, у оквиру рада старопазовачке Општине, ће омогућити брз преглед свих пројеката, унос, измену података, преглед по наведеним критеријумима, праћење пројеката кроз различите фазе и управљање пројектном документацијом. “My project“ представља модеран алат, који ће у свом домену допринети бољем функционисању локалне самоуправе, Канцеларије за локални економски развој Општине, уз посебне позитивне ефекте у раду пројектног тима који функционише у оквиру поменутих служби и који је задужен за припрему, писање и имплементацију општинских пројеката.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије