• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Oснован Савет за здравље општине Стара ПазоваНа конститутивној седници која је одржана у уторак, 21. јануара, а у складу са чланом 42. Закона о правима пацијената, формиран је Савет за здравље општине Стара Пазова. За председника Савета је изабран Горан Врањеш, заменик председника Општине Стара Пазова. Одмах по конституисању, на поменутом заседању, донет је и пословник о раду Савета.

Између бројних задужења, која се тичу бриге о правима корисника здравственог осигурања са територије општине Стара Пазова, Савет ће разматрати тромесечне, шестомесечне и годишње извештаје о раду саветника за заштиту права пацијената. Такође, Савет ће давати општу оцену рада здравствених установа и приватне праксе Општинском већу, Министарству здравља Владе Републике Србије и Покрајинском секретаријату за здравство, социјалну политику и демографију.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије