• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У Војки отворена новоизграђена капела на гробљуПрошле недеље у Војки је отворена, и у употребу стављена, новоизграђена капела на сеоском гробљу. Овај објекат, на који су Војчани чекали дуги низ година, започет је заједничком иницијативом мештанина Војке Бранислава Ћурчина и Општине Стара Пазова. Како би грађани Војке у што краћем року добили нову капелу све неопходне припреме и неопходну пројектно-техничку документацију, урбанистички пројекат и све потребне дозволе обезбедила је Дирекција за изградњу општине Стара Пазова, која је око изграђеног објекта, извршила остале пратеће радове, од којих су најзначајнији асфалтирање прилаза и новог паркинг простора са 22 паркинг места и уређење осветљења око капеле.

У Војки отворена новоизграђена капела на гробљуКапелу су отворили председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, председник МЗ Војка Љубан Скопљак и Бранислав Ћурчин.

„Познајући ситуацију по питању вишегодишњег застоја око изградње, ми смо се потрудили да одмах по преузимању дужности, заједно са Дирекцијом за изградњу убрзамо све процедуре, а потом и допринесемо да се све око изградње реализује што квалитетније, брже и ефикасније. Наш циљ је био да, поред осталих виталних објеката које градимо или обнављамо за потребе грађана, одржавамо, уређујемо и градимо и капеле на гробљима у свим местима јер је то свакодневна потреба. Након данашњег отварања капеле овде у Војки остаје нам да изградимо и капелу у Крњешевцима, за коју смо већ припремили пројектну документацију. Хвала господину Ћурчину и свима који су дали допринос да и Војка добије овакав објекат“, истакао је у свом обраћању присутним грађанима Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова.

Средства за изградњу капеле, обезбедио је управо Бранислав Ћурчин, а међу иницијаторе се убројао и Стева Кудић. Стара капела по својој величини није задовољавала потребе мештана овог насеља, а захваљујући Општини Стара Пазова, Дирекцији за изградњу и Браниславу Ћурчину, од сада ће Војчани своје преминуле испраћати у новој, већој капели.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије