• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Новогодишње радости и за децу из старопазовачких хранитељских породицаJуче је сто двадесет малишана из хранитељских породица и домова из старопазовачке Општине имало прилику да се дружи са Деда Мразом и његовом дружином. Овај прави новогодишњи спектакл, уз програм који је приредио Центар за културу Стара Пазова, одржан је у Клубу за инвалидна лица, а представа и сусрет са ишчекиваним посетиоцем, који је стигао право из далеке земље Лапоније, се завршио најлепшим изненађењем за децу – поклонима и пакетићима које им је поделио управо Деда Мраз.

На самом почетку деци се обратио директор Центра за социјални рад Милан Суботић и пожелео им срећну Нову годину и предстојеће празнике. Догађају су присутвовали хранитељи, запослени у Центру за социјални рад и представници Општине Стара Пазова.

На самом завршетку ове 2013. године, по већ устаљеној пракси подршке коју Општинска управа и председник Општине пружају Удружењу хранитеља „Широко срце“, и у овом месецу су издвојена средства за набавку рођенданских поклона за децу штићенике, који су рођени у децембру. Оваквом акцијом Општина током целе године помаже да се, поред труда, који улажу чланови „Широког срца“, деци из старопазовачких хранитељских породица уприличе лепи тренуци радости уз рођенданска изненађења, која доприносе њиховом срећном и безбрижном одрастању.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије