• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Старопазовчани са одушевљењем испратили концерт светске музике - World music as tool in removing bordersСиноћ је у Позоришној сали у Старој Пазови одржан концерт светске музике у оквиру пројекта „World music as tool in removing borders“. Ово је други догађај ове врсте у Пазови, који је реализован након прошлогодишњег успостављања сарадње између Општине Стара Пазова и удружења Tutti Serbia. Поред Општине Стара Пазова партнер пројекта, је и Центар за културу, који је великим уделом одговоран за сјајне концерте које су старопазовчани имали прилику да виде.

Реализацију овог пројекта подржава Краљевина Норвешка и амбасадор Норвешке у Београду. Цео пројекат обухвата семинар и два концерта, од којих ће се један одржати у Старој Пазови.

Док су сценом наизменично дефиловале инструменталне и вокалне нумере, на лицима посетиоца у публици било је видљиво одушевљење. Поред традиционалних инструмената посебно изненађење били су и инструменти из земаља попут Палестине, Турске и Норвешке који су допринели лепоти и специфичности овог музичког спектакла.

Више од двадесет музичара, који су дошли из најразличитијих крајева света, и неколико њихових колега из Србије, оставило је неизбрисив утисак на старопазовчане, који су их заузврат наградили дугим громогласним аплаузима.

Погледајте галерију фотографија са концерта

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије