• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Канцеларија за локално економски развој Општине Стара Пазова (КЛЕР) уводи систем за aдминистрацују пројеката Мy projectПредставници Канцеларије за локално економски развој Општине Стара Пазова у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Срем ускоро почињу имплементацију система под називом „Мy project“.

Пројекат je суфинансиран од стране Покрајинског секретаријата за локалну самоуправу и међурегионалну сарадњу и подразумева следеће активности:

  • Обуке и едукације
  • Набавка неопходне техничке и канцеларијске опреме
  • Израда и имплементација софтвера

Увођење система за праћење пројеката “Мy project“ ће се огледати у формирању ефикасног и флексибилног система управљања пројектима, добијању обучених кадрова и предуслова за бољу апсорпцију средстава из доступних фондова, као и далеко виши ниво квалитета услуга према грађанима и привреди. Директан корисник пројекта је Оштинска управа, која би кроз спроведене активности унапредила функционалност свих области, надлежних одељења и служби, уз примену нових информационо-комуникационих технологија (ИКТ).

Систем омогућава реализацију свих активности у вези са пројектима почев од настанка саме пројектне идеје до финалне реализације и истовремено даје снажан импулс реализацији стратешких приоритета и кључних пројеката који су дефинисани „Стратегијом одрживог развоја општине Стара Пазова 2010-2020. године“.

“My project“ представља модеран алат, који ће у свом домену допринети бољем функционисању локалне самоуправе, Канцеларије за локални економски развој Општине, уз посебне позитивне ефекте у раду пројектног тима који функционише у оквиру поменутих служби и који је задужен за припрему, писање и имплементацију општинских пројеката.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије