• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Образовани млади људи један од најважнијих потенцијала старопазовачке ОпштинеУ препуној скупштинској сали Беле зграде у Старој Пазови у четвртак, 29. августа 2013. године председник општине Ђорђе Радиновић приредио је пријем за најбоље ученике основних и средњих школа са територије наше Општине, као и за њихове професоре, наставнике и родитеље.

Ове године награде и признања су дефинисани у пет категорија међу којима су категорије: најбољи ђаци генерације, носиоци Вукове дипломе, ученици који су освојили I, II, III места на републичком такмичењу, победници на републичком такмичењу у екипној категорији, а посебну категорију чинили су и професори, који су својим радом и залагањем допринели да се њихови ученици нађу међу најбољим ученицима наше Општине. Награђени ученици, који су обухваћени категоријама III и IV су учесници републичких такмичења у организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

У знак захвалности и признања за остварене извенредне резултате у школској 2012/2013. години, Општина Стара Пазова је за све овогодишње лауреате припремила пригодне похвалнице, затим појединачно: за најбоље ђаке генерације таблет мобилне рачунаре, носиоце Вукове дипломе такође таблет рачунаре, као и новчане награде за остале категорије. У нашој Општини протекле школске године имали смо:

  • 14 ђака генерације
  • 59 носиоца Вукових диплома
  • 28 ученика који су појединачно освојили нека од прва три места на републичким такмичењима
  • 57 ученика који су екипно постигли резултате на републичким такмичењима

Посебно истичемо и 19 професора наставника и учитеља из свих школа наше Општине.

„Ви, млади и образовани људи наше Општине, представљате симбол боље и лепше будућности за коју се ми као локална самоуправа боримо. Желим да поделим са Вама понос који осећам када испред себе видим толико вредних, младих људи који одговорно уче, остварују изузетне резултате и тиме, већ сада, доприносе стварању бољег и напреднијег друштва. Очекују вас нови изазови, нови задаци које ће донети даље школовање, али ми чврсто верујемо у вас да ћете увек, као један од најважнијих потенцијала наше Општине, ићи напред на путу да постанете темељ и окосница будуће снажне, успешне и модерне Србије. Поносимо се што вас имамо“, рекао је између осталог председник Ђорђе Радиновић у свом обраћању ђацима, њиховим родитељима и наставницима.

Награде су, поред председника Општине, уручивале и представнице Општинске управе, начелница за друштвене делатности Милка Симић и начелница за спорт, омладину и културу Љибушка Лакатош, које су такође сваком ученику и наставнику појединачно захвалиле за уложени труд и остварене изузетне резултате.

Општина Стара Пазова и њен председник Ђорђе Радиновић још једном честитају свим ученицима, њиховим наставницима и родитељима уз жељу да им ове награде, као симболични знак пажње, буду један мали подстрек у њиховом даљем раду и учењу.

Овде можете погледати списак најбољих ученика са територије Општине Стара Пазова

Погледајте галерију фотографија са свечаности

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије