• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Међународни фудбалски турнир у Старој Пазови окупио преко 100 тимова из Србије и иностранстваСиноћ је пред великим бројем грађана на Тргу у Старој Пазови, уз пригодан програм, свечано проглашен почетак спортске међународне манифестације „МАKС СПОРТ KУП 2013“. Ово је фудбалски турнир у ком ће учествовати млађе категорије играча од 2000. до 2005. годишта, а утакмице ће се одржавати на теренима у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови и на другим теренима у околним местима.

„Припала ми је изузетна част да отворим једну нарочито лепу, пријатељску Mеђународну манифестацију, која је данас у Старој Пазови окупила велики број младих фудбалера из иностранства и наше земље. Особито ми је драго што ће се „Макс спорт Куп“ наредних шест дана одржавати на теренима широм наше Општине, превасходно у Кући фудбала, која је један од најрепрезентативнијих спортских центара у нашој земљи. Млади фудбалери из различитих крајева Европе такмичиће се по највишим светским стандардима, уз дружење и разоноду. Надамо се да ћете из Старе Пазове понети лепе утиске које ћете дуго памтити, а сви заједно ћемо се потрудити да оваква међународна дружења младих спортиста и младих људи уопште, буду све чешћа“, поручио је у свом обраћању учесницима турнира председник Општине Ђорђе Радиновић поводом свечаног отварања.

Циљ овог спортско-културног догађаја промовише Србију, спортско такмичење, фер-плеј и другарство младих спортиста и будућих фудбалских звезда. Такође, намера је да се покаже да у нашој земљи и у мањим градовима постоје могућности за организовање великих међународних спортских манифестација по светским стандардима.

Поред играча из домаћих клубова попут Црвене Звезде, Партизана, Војводине, Спартака и других на терену ће снаге одмерити клубови из Мађарске, Бугарске, Румуније, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније, Албаније итд.

Свечана церемонија отварања турнира, на Тргу у Старој Пазови, је организована под покровитељством Општине Старе Пазове, у реализацији Туристичке организације. Млади учесници турнира са својим тренерима и грађанима синоћ су уживали у лепом и пажљиво одабраном културно-уметничком програму који је био одраз старопазовачког гостопримства свим гостима из многобројних земаља учесница. Програм се завршио уз спектакуларни ватромет на одушевљење свих присутних.

Последњег дана такмичења у суботу, 31. августа ће бити проглашени победници овог великог турнира.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије