• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Кућа фудбала дочекала нове шампионе ЕвропеДанас је у Спортском центру Фудбалског савеза Србије, у Старој Пазови, организован дочек за чланове омладинске селекције Србије, нове шампионе Европе. Најбољи тим управо завршеног Европског првенства у Литванији дочекао је рекордан број представника медија, пријатељи Савеза, представници старопазовачке самоуправе и бројни навијачи.

У свечаном делу програма, присутне је најпре поздравио Томислав Караџић, затим се у име Владе Републике Србије, обратила и министарка омладине и спорта Алиса Марић.

„Драги фудбалери, представници Фудбалског савеза Србије честитам вам јер сте показали на терену да сте најбољи у Европи. Верујем да ће ваша игра бити надахнуће и за ваше старије колеге. Драго ми је што се управо налазимо у центру који су заједнички изградили Министарство омладине и спорта Србије, Фудбалски савез Србије и општина Стара Пазова са циљем да се на овом месту усавршавају генерације фудбалера и да одавде крећу у нове победе. Због света тога, верујем да је Литванија само добар предзнак за светлу будућност која нас чека", истакла је министарка Алиса Марић.

Саво Милошевић, директор националних селекција ФСС, се још једном захвалио играчима и стручном штабу на оствареном подвигу у Литванији. И овде на дочеку, у Спортсом центру ФСС, репрезентативци Србије су са одушевљењем причали о искуствима из Литваније. Поред честитки од стране руководства Општине Стара Пазова на адресу Фудбалског Савеза Србије и репрезентације новим шампионима Европе не престају да стижу честитке. Међи њима су и: Олимпијски комитет Србије, Спортски савез Србије, Фудбалски савез БиХ, Фудбалски клубови Црвена звезда, Рад, Телеоптик, тренер Драгослав Степановић и многи други.

Да подсетимо, у марту ове године из ФСС-а је потврђено да је Стара Пазова једна од осам локација које су ушле у ужи избор за изградњу Националног стадиона. Могуће локације су и оне на којима су сада стадиони Црвене звезде, Партизана и Рада, земунско насеље Алтина, раскрсница ауто-путева Београд - Загреб и Београд - Нови Сад, блок 45 на Новом Бегораду и лука Београд. Председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић је у више наврата приликом сусрета са Министарком омладине и спорта Алисом Марић, као и челницима ФСС-а, показао иницијативу да Општина Стара Пазова и у овом подухвату буде партнер, као што је то било приликом градње Куће фудбала.

"Национални стадион би поред Куће фудбала, нашим фудбалерима, тимовима из страних земаља и учесницима свих будућих такмичења, омогућио добру повезаност по питању локације и близине аеродрома, одличне услове за такмичења и тренинге, као и могућност да се, између осталих предности, близином два врхунска објекта обезбеди висок ниво услуге и смештај који поседује Кућа фудбала“, истакао је поводом избора за локацију будућег националног стадиона Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова.

Овде можете погледати прилог са дочека младих фудбалера и снимак изјаве, a овде галерију фотографија.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије