• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

УНИЦЕФ и Општина Стара Пазова организовале турнир у циљу подршке програму Школа без насиљаУ Спортском центру ФСС-а у Старој Пазови данас је одржан хуманитарни Фер плеј турнир „Мали фудбал – велика школа“ у малом фудбалу, чији је циљ био прикупљање средстава за подршку програму "Школа без насиља".

У турниру је учествовало 12 екипа из компанија Енергопројект нискоградња, Енергопројект опрема, Кока-Кола ХБЦ (Coca-Cola HBC), Делта Генерали осигурање (Delta Generali osiguranje), Кланица и прерада 808, Милшпед, Електромрежа Србије, Метал производ плус, Алфа банка, Еуробанка и екипе Општине Стара Пазова и Природно математичког факултета из Новог Сада.

УНИЦЕФ и Општина Стара Пазова организовале турнир у циљу подршке програму Школа без насиља„Част ми је да испред Општине Стара Пазова, и у име грађана, родитеља и оних који брину о правима деце, свим учесницима овог спортског сусрета пожелим добродошлицу. Сви знамо колико је фер плеј важан у спорту. Овај гест и однос важан је и у свакодневном животу, нарочито када су у питању деца и ученици школа. Захваљујући програму „Школа без насиља“, који се спроводи у школама широм Србије, данас имамо ученике који знају да је фер однос и пријатељство нешто чиме треба да се поносе. Још једном захваљујем УНИЦЕФ-у и напорима које улажу да заједнички створимо повољну средину и окружење за одрастање деце и омладине, који представљају будућност и темељ нашег друштва“, поручио је Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова поводом отварања турнира.

Победник турнира је екипа Делта Генерали осигурање (Delta Generali osiguranje). Друго и треће место освојиле су компаније: Кланица и прерада 808 и Кока-Кола ХБЦ (Coca-Cola HBC).

Учествовањем у турниру, поменуте компаније, Управа Општине и Природно-математичи факултет показале су не само спортски дух него и доказале високо развијен осећај друштвене одговорности. Приход од пријава за турнир биће искориштен за унапређење пограма “Школа без насиља” који се тренутно спроводи 241 основна и 9 средњих школа у 80 места у Србији.

Од наредне школске године, радиће се на јачању и ширењу Мреже школа које су већ спровеле програм и које, заједно са тимом стручњака за превенцију насиља, дају подршку другим школама у превенцији насиља. На овај начин школе ће, кроз модел хоризонталног учења, наставити да јачају своје капацитете кроз размену знања и примера добре праксе са другим школама из свог окружења.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије