• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Почиње сезона у Спортско-рекреативном центру БазениБазени Спортско-рекреативног центра у Старој Пазови званично почињу са радом у петак 28. јуна 2013. године. Kарте ће унапред моћи да се купе већ од среде, 26. јуна од 10 часова у објекту на базенима, где ће се продавати и током целе купалишне сезоне. Радно време центра је од 10 до 19 часова, а цене карата за децу су 150 динара, док ће за одрасле износити 300 динара.

Када су у питању сезонске карте за децу треба издвојити 2000, а за одрасле 5000 динара.

Како би базене у потпуности припремили за топле летње дане и велики број посетилаца Дирекција за изградњу Општине Стара Пазова предузела је следеће радове: монтиране су допунске инсталације за лакше управљање базеном, отклоњене примедбе из гарантног периода и доведене све инсталације у исправно стање, обављена техничка припрема базена, постављени додатни тоалети, замењена осушена стабла и посађено сезонско цвеће и постављене плочице по жардињерама на улазу, уклоњен коров и посађена нова трава, постављене заштитне ограде око зелених површина, проширен плато око базена чиме је спречено прљање базена, повећан капацитет и омогућен додатни простор за лежаљке.

У циљу што квалитетније услуге, Спортско рекреативни центар ће ове сезоне обухватити и бројне пратеће садржаје за све грађане, који ће расхлађење од високих летњих температура потражити на базенима. Такође, редовну контролу квалитета воде вршиће Завод за јавно здравље Сремска Митровица, а на базенима ће дежурати стално екипа хитне помоћи.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије