• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Општина се прикључила хуманитарној акцији за Славицу Обрадовић ЦакуСлавица Обрадовић (38) из Нове Пазове је са 24 године оболела од аутоимуне болести јетре. Болест је брзо напредовала па је после две године прешла у стадијум цирозе јетре. Већ 14 година Славица се бори са овом тешком болешћу, а њена највећа победа је што је успела да постане мајка једног Виктора пре пет и по година. Међутим, болест је сустиже и једино решење за успешан опоравак је трансплатација јетре.

Трансплатација јетре у иностранству готово је немогућа мисија за људе који немају велика средства, у Славицином случају то је 120.000 евра. Њена породица продала је све што је могла и захваљујући томе и помоћи добронамерних људи сакупљена су прва средства да ускоро отпутује у Италију на обавезни контролни преглед који кошта 14.500 евра.

Хуманитарну акцију за Славицу Обрадовић подржали су Фонд принцезе Катарине Карађорђевић, РТС, Блиц, сви људи добре воље и многе познате личности које ће у оквиру манифестације "21 Тошетова песма за 1 живот" у Комбанк Арени 8. априла одржати концерт, чиме ће помоћи да Славици операција буде много ближа.

Општинска управа Стара Пазова се прикључује овој хуманитарној акцији у нади да ће Славици помоћи да што пре оде на неопходну операцију.

Сви који желе да се прикључе овој хуманитарној акцији, могу своју донацију да уплате на рачуне:

  • Еуробанк ЕФГ” Број динарског је 250-2210000671200-34
  • Број девизног рачуна је РС35250221000214121012

Више информација можете пронаћи на www.slavica.ws или www.facebook.com/PomocZaNasuCaku.

Цака се до сада лечила у Србији док је било могуће, међутим једина нада за њу сада је хитна трансплатација јетре која је могућа само у Италији. Републички фонд за здравствено осигурање одбио је да плати трошкове њеног лечења уз образложење да има преко 26 година, па је сума која је потребна за њен живот 120.000 еура.

Молимо све људе да помогну Викторовој мами да живи и Виктору да расте уз њу!

Новац можете уплатити на рачун Славице Обрадовић, Улцињска 31а, Београд.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије